Først – åbne fora for Husejerforeningen ABA’s medlemmer

Her er fora for medlemmer. Alle på internettet kan se disse sider.

Site er bygget op omkring følgende basis principper:
1. statiske informations sider, som de kendes fra det eksisterende site
2. åbne fora for medlemer. Alle på internettet kan se disse sider – intet er her hemmeligt
3. lukket område for medlemmer. Man logger på med site social konto (Facebook, LinkedIn, Yahoo, Google konto m.fl.)

En tanke om “Først – åbne fora for Husejerforeningen ABA’s medlemmer

1. Kære alle

Hvorfor får vi et nyt site?
    – det eksisterende var godt nok til at vise kort informationer.
    – det manglede dog funktionalitet til at medlemmerne i Husejerforeningen-ABA, fx at man kan være i dialog med hinanden på siderne. Og dele informationer om boligerne på en mere tilgængelig måde.

Hvorfor skal vi være i dialog med hinanden?
    Vi tror det kan gavne os alle der bor i området, og måske hjælpe hinanden med en masse emner. Ex kan vi nemmere dele viden om byggetilladelser, adressere de løbende problemer der kan være med ex renovation.
    Så det dialogen mellem alle medlemmerne i husejerforeningen der er i fokus. Vi kan lave aktiviteter med andre fra området, hvis man finde energi og lyst til det – slå det op her på sitet.

Dem som ved hvad det er, vil måske bidrage med flere muligheder for fælles fora eller hvad man lyster.

Site er bygget op omkring følgende basis principper:
    1. Informations sider, som de kendes fra det eksisterende site.
    2. Åbne fora for medlemmer. Alle på internettet kan se disse sider – intet er her hemmeligt.
    3. Følgende er ikke oprettet”, men en mulighed: Et lukket område for medlemmer. Man logger på med site social konto (Facebook, LinkedIn, Yahoo, Google konto m.fl.).