Fibernet 2019

22. Oktober 2019 – Aftalen om levering af internet til ABA er nu på plads.

Det har været en lang rejse for bestyrelsen, hvor vi har været ramt af forskellige interne udfordringer. Min far er pt. syg, og kræver omsorg og min kones mor er alvorligt syg, hvorfor Sune hjalp mig og tog over i slutspurten. Flere af os har på skift måttet dele opgaverne, og arbejdet har været mere krævende, end vi havde forventet. Dog synes vi, at det er en god kontrakt, der nu er kommet i hus, og som nu kræver alles indsats mht. nøgler til kældre m.m. Alt det kommer der mere information om i næste uge, efter det første planlægningsmøde. Vi deler denne plan med jer snarest og forventer den udkommer 31. oktober. Fiberby danner sig nu det endelig overblik over vores område og planlægningen af etaperne.

Fiberby har behov for at tale med de beboere, der skal have rackskabe og som gerne vil have mere info herom. Også mere information om det meget snart til de berørte.

Vi kommer til at have rimelig tæt kontakt med Fiberby undervejs, grundet de særlige forhold i vores forening.

Når Fiberby kender de forskellige tidsplaner, sender de en projektplan til os, som kan distribueres til jer beboere og ejere.

Kort om: Nøgler til kældre håndteres af Torben Rasmussen, således at Fiberby kan lave en gennemgang for fiberlevering samt gennemgang for kabling. Levering af internet til boligen er aftalt til senest aflevering den 1.maj 2020. Fiberby vender tilbage med en tilslutningsdato.

4. september 2019
Husejerforeningen ABA – dvs. internetudvalget, er fortsat ved at færdiggøre kontraktgrundlaget med vores leverandør. Vi havde forventet at kontraktgrundlaget med vores leverandør var afsluttet på nuværende tidspunkt. Det er det desværre ikke. Der har været udskiftning af en person i internetudvalg, pga. påbegyndte studier havde først prioritet. Og vi har holdt en lidt for lang sommerferie. Jeg beklager naturligvis, at I ikke er blevet underrette før nu, og dette skyldes alene min forglemmelse, da jeg har været begravet i dette arbejde, og glemt at kikke op. Hvis I ikke har hørt nærmere inden d. 25. september, så bank på min dør, og spørg :-)

Med venlig Hilsen
Thor
Maj 2019