Intro Husejerforeningen ABA

Kvinden der kæmmer sig - Gunnar Hammerich

Statuen i den grønne trekant ”Kvinden der kæmmer sig” af Gunnar Hammerich.

Husejerforeningen Arbejdernes Byggeforening, Amager kvarter

Foreningens formål er at varetage medlemmernes og kvarterets nuværende og fremtidige fælles interesser i forbindelse med de under foreningens virkeområde.

De mere præciser rammer og afgrænsninger af formålet findes i vedtægterne.

Kontakt til Husejerforeningen ABA: post -at- husejerforeningen-aba.dk

Hvad vil vi med websitet og hvad kan det bruges til?

Du skal ikke kun kunne finde relevant information om at bo i området. Det er vores mål at alle konstruktive idéer, dvs. forslag til at gøre dette nemmere og sjovere at bo her, kan komme på siderne. Det betyder at dit engagement kan du lægge op på disse sider, og det vil efterfølgende kunne kommenteres af foreningens medlemmer. Hvad kan du ex finde på siderne?

 • Relevante links til information fra Københavns Kommune (KK). Som KK har bedt os orientere om, eller anden information der findes relevant.
 • Forslag til forbedringer på veje, fælles stier og relevante anlæg i området.

Du har selv ansvar for at tjekke om informationen fortsat er relevante. Du bør orientere os hvis der findes ukorrekt eller forældet information: Kontakt bestyrelsen

Dine indlæg og kommentarer bliver modereret, når man glemmer at tale pænt. Vi holder fast i god tone, og der er plads til god og konstruktiv kritik. Du kan selvfølgelig også belyse, hvorfor en løsning ikke er velegnet eller hvorfor der er behov for at lave noget om. Så længe du gør det med respekt til os andre, vil din kommentar blive vist.

Læs endvidere om åbne fora for Husejerforeningen’s medlemmer.

Mvh. Thor

1 thought on “Intro Husejerforeningen ABA

 1. Hej
  Hvis nogen har erfaringer med processen/processer omkring ændring fra ideel anpart til ejerlejligheder i en opgang i grundejerforeningen høre jeg meget gerne om det – m.h.t. fordele og ulemper.

  På forhånd tak.

  v h
  Hanne

Skriv et svar