Vær med til at påvirke fremtiden for fællesområdet – deltag i undersøgelse

For at finde frem til, hvad fremtiden for vores fællesområde med legepladsen mellem Hyacintvej og Oxford Allé skal indebære vil vi i bestyrelsen gerne inddrage foreningen beboere.

Før vi når så langt som til at bestemme en fremtid for området har vi med baggrund i legepladsinspektørens rapport besluttet, at rive legepladsredskaberne af træ ned og at fæstne trampolinen. De små mål til boldspil forbliver naturligvis på plads.

Legepladseredskaberne fik vi fjernet i sidste uge. Trampolinen blev demonteret i fredags, da den er i stykker, og vi venter nu på, at vi modtager reservedelene fra leverandøren for at kunne stille trampolinen op igen.

Inden vi tager beslutning om, hvad der skal ske på området, og om legepladsen eventuelt skal genopstå i ny og moderne form skal det nævnes, at legepladsen kun kan genskabes, hvis der tilføres midler udefra, f.eks. i form af forhøjet kontingent, optag af lån eller søgning af fonde, da der i det årlige budget ikke er tilstrækkeligt vedligeholdelsesmidler afsat. Dog vil vi formentlig kunne finde penge i budgettet til at genetablere et gyngestativ, hvis der er stemning for dette. Trampolinen indgår i vedligeholdelsesbudgettet for i år.

Hvis du er interesseret i at påvirke, hvordan vores fællesområde skal udvikles er det nu, du kan komme med indspil til bestyrelsen. Besvar spørgsmål via linket her senest d. 15. august: https://forms.gle/ogfCVo2KizPaQ4fc7